İYİ Parti lideri Dervişoğlu "Ben kimsenin memuru değilim"

İYİ Parti eski Genel Başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesine dair konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ziyaretten haberi olmadığını söyledi. Dervişoğlu, görüşmenin kendisi açısından bir mahsuru olmadığını belirtti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
09 Haziran 2024 11:56
GÜNCELLEME
09 Haziran 2024 12:57
İYİ Parti lideri Dervişoğlu ''Ben kimsenin memuru değilim''
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Beştepe'de gerçekleştirdiği görüşme siyasetin gündemindeki yerini koruyor.

"Görüşmeden haberim olmadı"

İYİ Parti'de rahatsızlığa yol açtığı iddia edilen görüşmeye ilişkin ise İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan açıklamalar geldi.

Erdoğan-Akşener ziyaretinden haberi olmadığını söyleyen Dervişoğlu, görüşmenin kendisi açısından bir mahsuru olmadığını belirtti.

Görüşmeyi İletişim Başkanlığı'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımla gördüğünü söyleyen Dervişoğlu, görüşme sonrasında Akşener'in kendisini bilgilendirdiğini aktardı.

"Ben kimsenin memuru değilim"

Görüşmeyi olumlu bulmadığını ifadede eden Dervişoğlu, "Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi." dedi.

Görüşme öncesi durumdan haberi olmadığını yineleyen ve muhatap olarak alınması gerektiğini söyleyen Dervişoğlu, Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim." diye konuştu.

Etiketler Dervişoğlu
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.