Bu kez Filip Kostic için karşı karşıyalar...

Fenerbahçe ve Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında son ana kadar çekişen iki takım bu kez Juventus forması giyen Filip Kostic için karşı karşıyalar...

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
09 Haziran 2024 14:20
GÜNCELLEME
09 Haziran 2024 14:22
Bu kez Filip Kostic için karşı karşıyalar...
HM
Haber Merkezi Editör

Geçtiğimiz sezon inanılmaz bir şampiyonluk mücadelesi sunan Galatasaray ve Fenerbahçe, transfer piyasasında da karşı karşıya geldi. Önümüzdeki sezonda şampiyon olarak 5. yıldızı takmayı hedefleyen sarı kırmızılılar ile 10 yıllık özlemi sona erdirmek isteyen sarı lacivertliler, güçlü transferlerle iddialarını artırmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda hareket eden iki ezeli rakip, Filip Kostic transferi için yarışacak. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; iki takım da Sırp futbolcuyu gelecek sezon kadrosuna katmak istiyor.

Akşam'ın haberine göre, İtalyan basınında şu ifadelere yer verildi: "Serie A'nın devlerinden Juventus, Kostic'i satmakla ilgilenirken, Türk devleri Fenerbahçe ve Galatasaray da oyuncuya sıcak bakıyor. Geçen yaz Suudi Arabistan ekipleri Kostic'i transfer etmeye çalışmıştı ancak bu hamle hiçbir zaman gerçekleşmemişti. Jose Mourinho'nun kendisini kadrosuna katmak istemesiyle birlikte, Fenerbahçe ve Galatasaray Sırp oyuncu için ilk hamlelerini şimdiden yaptı. Juventus şu anda onun yaz aylarında ayrılması için en az 10 milyon euroluk bir ücret talep ediyor."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.