Günce Köksal Karaoğlu isimli kadından, polis eşinin 9 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla sosyal medyadan destek çağrısı

Günce Köksal Karaoğlu isimli sağlık çalışanı kadın, polis eşinin 9 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. “Bu sefer susmayacağım. Çocuğumun istismarına sessiz kalmayacağım. Buradayım, korkmuyorum, korkmayacağım” diyen Karaoğlu, sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
10 Haziran 2024 14:10
GÜNCELLEME
10 Haziran 2024 15:11
Günce Köksal Karaoğlu isimli kadından, polis  eşinin 9 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla sosyal medyadan destek çağrısı
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Yine bir kız çocuğuna cinsel istismar iddiası dile getirildi.

Bu kez iddianın sahibi, istismara uğradığı belirtilen çocuğun annesi olan Günce Köksal Karaoğlu…

Sosyal medyadan paylaşım yapan Karaoğlu, polis olan eşinin 9 yaşındaki öz kızına cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü.

Karaoğlu, kızının bunu anlatması sonrası ilgililere başvurduğunu ve çocuğun ifadesinin alındığını söyledi.

Şu anda kızı için sağlık ve danışmanlık tedbirleri uygulandığını belirten Karaoğlu, hukuki olarak konunun soruşturma aşamasında olduğunu dile getirdi.

Karaoğlu, tüm uzaklaştırma ve tedbir kararlarına rağmen eşinin bunları çiğneyip kızına ulaşmaya çalıştığını aktardı.

Telefon kayıtlarının incelenmesi halinde bu söylediğinin doğruluğunun görüleceğini anlatan Karaoğlu, “Yıllardır uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddeti, kendisi polis memuru olduğunu,  hakimlerin, savcıların, emniyetin her zaman yanında olacağını, deli derim, iftira attı derim, yalan derim, herkes ban inanır, kimse bana bir şey yapamaz diye susturup batırmaya çalışmıştır. Bu sefer susmayacağım. Çocuğumun istismarına sessiz kalmayacağım. Buradayım, korkmuyorum, korkmayacağım” dedi.

Karaoğlu, eşinin yıllar önce sürüldüğünde bunu kendisinin bir hasta yakınıyla tartışması yüzünden olduğunu söylediğini oysa yakın zamanda iş yerinde uygunsuz görüntüler izlediği için sürüldüğünü öğrendiğini ifade etti.

Günce Köksal Karaoğlu şu sözlerle yardım çağrısında bulundu:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.