DEM Partili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık gözaltına alındı

DEM Partili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişiyi tabanca ile yaralayıp kaçtıktan sonra, polise olayda kullandığı silahla birlikte teslim oldu. Olay, sabah saatlerinde Ayrancı Mahallesi'nde meydana geldi ve polis hızla harekete geçti. Sakık'ın gözaltına alınmasının ardından soruşturma devam ediyor.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
10 Haziran 2024 20:45
GÜNCELLEME
10 Haziran 2024 21:22
DEM Partili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık gözaltına alındı
AK
Afife Kaya Editör

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişiyi vurarak olay yerinden kaçtı. Olay, sabaha karşı saat 04.00 sularında Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde meydana geldi. Sakık, tabanca ile Murat Köylü'yü (56) yaraladıktan sonra aracıyla hızla uzaklaştı.

Polis ve sağlık ekipleri, olayın ardından hemen bölgeye sevk edildi. Yaralı Köylü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sakık'ın kaçışının ardından polis, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Ancak olayın ardından şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Cenk Sakık, öğle saatlerinde olayda kullanılan silahı polise teslim ederek kendisini teslim etti. Polis tarafından gözaltına alınan Sakık, adliyeye sevk edildi. Sorgusu devam ediyor.

Tedavi altına alınan Murat Köylü'nün sağlık durumu hakkında bilgi verilmezken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.