Ayşe Ateş, Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti

Ayşe Ateş, Sinan Ateş Cinayeti’nin 1 Temmuz’da başlayacak davası öncesinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
10 Haziran 2024 21:26
GÜNCELLEME
10 Haziran 2024 22:53
Ayşe Ateş, Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti
AK
Afife Kaya Editör

Sinan Ateş Cinayeti’nin 1 Temmuz’da başlayacak davası öncesinde, suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti. Davutoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Davaya hukuk heyetimiz ile birlikte katılım sağlayarak, her aşamasında en ince detayına kadar takip edeceğiz" dedi.

Ayşe Ateş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de görüşmüş, davanın takipçisi olacağına dair destek mesajları almıştı.

"HUKUKU BİZLERE EMANETTİR"

Davutoğlu, Ayşe Ateş’in ziyaretine ilişkin fotoğrafları sosyal medya platformu X hesabından paylaştı. Paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şehit Sinan Ateş'in çok kıymetli eşi Sayın Ayşe Ateş, bugün parti genel merkezimizde bizlere ziyarette bulundu. Daha önce söylediğimiz gibi, bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız ve katiller hak ettikleri cezayı alana dek hiçbir şekilde geri adım atmayacağız. 1 Temmuz’da başlayacak olan davaya hukuk heyetimiz ile birlikte katılım sağlayarak, davayı her aşamasında en ince detayına kadar takip edeceğiz. Şehit Sinan Ateş’in ve çok değerli ailesinin hukuku bizlere emanettir.”

Davutoğlu'nun bu açıklaması, davanın seyrine ilişkin kamuoyunda büyük bir ilgi uyandırdı. Gelecek Partisi, sürecin adil ve şeffaf bir şekilde ilerlemesi için gereken tüm hukuki destekleri sağlayacağını belirtti.

Dava 1 Temmuz’da Başlıyor

Sinan Ateş’in suikast sonucu yaşamını yitirmesi sonrası başlatılan soruşturma, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Dava, 1 Temmuz’da başlayacak ve tüm ülke bu davanın sonucunu merakla bekliyor. Ayşe Ateş’in hem CHP hem de Gelecek Partisi liderleriyle yaptığı görüşmeler, davanın siyasi ve hukuki boyutunun da yakından takip edileceğini gösteriyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.