Bahçeli'den Erdoğan'ın görüşmelerine yorum

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Lideri Özgür Özel ile Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile ilerleyen günlerde görüşmesine değinen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesi dinleyebilir." dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
11 Haziran 2024 12:00
GÜNCELLEME
11 Haziran 2024 12:36
Bahçeli'den Erdoğan'ın görüşmelerine yorum
O
Onur Çetinkaya Editör

Türkiye Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Devlet Bahçeli, gündemi değerlendirdi.

Bahçeli'nin gündeminde Erdoğan'ın siyasi trafiği vardı.

"Herkesle görüşebilir" 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Lideri Özgür Özel ile Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile ilerleyen günlerde görüşmesine değinen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesi dinleyebilir." dedi.

Siyasette kayyım tartışmasıyla ilgili konuşan MHP Lideri, CHP'ye yüklendi. 

"Özgür Bey bizim klasmanımızda değil"

Hakkari Belediyesi'nde yaşananlar üzerinden DEM Parti'nin bölgedeki kişilere hizmet etmek yerine PKK'ya yardım ettiğini vurgulayan Bahçeli,  CHP, DEM'lenmiş ele geçirilmiş Atatürk ile yolları çoktan ayırmıştır.  Özgür Bey kavga istediğimizi söyleyip duruyor bizim böyle bir niyetimiz yoktur. Özgür Bey bizim klasmanımızda değil" yorumunu yaptı.

"Geri Kabul Anlaşması sonlandırılmalı"

Açıklamalarında Suriyeli sığınmacılara da değinen Bahçeli, geri dönüşlerin kademeli olarak sağlanması ve  Geri Kabul Anlaşması'nın sonlandırılması gerektiğini söyledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.