Destek Paketi Yerinde ve Zamanında Bir Müdahale

Ankara Masası
|
20 Mart 2020, Cuma - 12:55
Destek Paketi Yerinde ve Zamanında Bir Müdahale

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomi yönetiminin bir süredir üzerinde çalıştığı ve koronavirüsün neden olacağı tahribatı azaltacak önlemler paketi hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

18 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KOVİD-19 salgınının etkilerini azaltmak için "Ekonomik İstikrar Kalkanı" adı verilen 19 maddeden oluşan bir tedbir paketi açıkladı. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, 19 maddeden oluşan bu tedbir paketleri hakkında yazılı açıklamada bulundu.

ATB Başkanı Yavuz açıklamada, alınan tedbirlerin iş dünyasını memnun ettiğini belirterek, "Kararların ülkemize hayırlı olmasını dileriz" dedi.

ATB Başkanı Yavuz, "Bugün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de olağanüstü bir süreçten geçmektedir. Giderek daha da küreselleşen dünyada salgın hastalıklar sadece insandan insana değil, piyasalardan piyasalara da bulaşıyor. Türkiye salgınla olan sınavını başarıyla vermektedir. Gerek önceki gün Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimi kararı gerekse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı destek paketi yerinde ve zamanında yapılmış müdahalelerdir. Biz iş dünyası olarak, başta Sağlık Bakanlığı ve bünyesinde bulunan sağlık çalışanları olmak üzere, devletin her kademesinde korona virüse karşı alınan tedbirler için teşekkür ediyor, açıklanan kararları olumlu buluyor ve destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2166/destek-paketi-yerinde-ve-zamaninda-bir-mudahale
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.