Çırpınırdı Karadeniz ile Gölbaşı'nda şarkıcı Azerin’e sürpriz

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i makamında ziyaret eden Azerbaycanlı sanatçı Azerin, bir grup gencin belediye önünde söylediği "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısı karşısında mutluluğunu gizleyemedi.
Büşra Bayrak
|
02 Ekim 2020, Cuma - 19:01
Çırpınırdı Karadeniz ile Gölbaşı'nda şarkıcı Azerin’e sürpriz

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ünlü sanatçı Azerin'i kabul etti. Başkan Şimşek, her zaman Azerbaycan’ın yanında olduklarını ifade ederek, bu tür zor günlerin iki devlet arasındaki birlik ve beraberliği artırdığını söyledi.

“Azerbaycan için canımı vermeye hazırım”

Azerbaycan ordusuna katılıp savaşmaya hazır olduğunu dile getiren Şimşek, "Bizim devletimiz güçlü Allah’a hamd olsun ama ben de bir Türk, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Ramazan Şimşek olarak Azerbaycan için canımı vermeye hazırım. Biz atımızla silahımızla ve bilek gücümüzle savaşmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

“En çok destek Türkiye’den geldi”

Sanatçı Azerin de Türkiye’den çok destek aldıklarını belirterek, "Türkiye’den bana sosyal medya üzerinden o kadar çok insan yazdı ki, 'Azerin hanım, biz Azerbaycan ordusuna katılmak için nereye başvurabiliriz, Azerbaycan’a nasıl gidebiliriz? Kardeşlerimizle omuz omuza savaşmak istiyoruz' diye. Tabi ki dış ülkeleri en çok rahatsız eden de bu oldu. Baktılar ki Türkleri durduramıyorlar. Bizim Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev de, 'Savaşmak için bize en çok mektup Türkiye’deki soydaşlarımızdan geldi. Teşekkür ederim’ dedi ama Azerbaycan’ın ordusu savaşmak için yeterli." diye konuştu.

İkilinin görüşmesi esnasında belediye binası önünde toplanan bir grup genç, ziyaretin ardından binadan çıkan Azerin'i, sanatçıyla özdeşleşen "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısıyla karşıladı. Şarkıya eşlik eden Azerin, gençlere teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/216832/cirpinirdi-karadeniz-ile-golbasinda-sarkici-azerine-surpriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.