Keçiören Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği

Keçiören Belediyesi, yüz yüze eğitime başlayan birinci sınıf öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta hediye etti.
Büşra Bayrak
|
03 Ekim 2020, Cumartesi - 13:36
Keçiören Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği

Keçiören Belediyesi eğitime destek projesi kapsamında 21 Eylül’de yüz yüze eğitime başlayan anasınıfı öğrencilerine ve ilkokul 1’inci sınıflara kalem, defter, silgi, kuru boya, pastel boya, kalemtıraş gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan setle birlikte okul çantası hediye etti.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle eğitime, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ile devam eden öğrencilerin yüz yüze eğitime geçmesi durumunda bu öğrencilere de çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edilecek.

Tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için elimizdeki tüm imkânları seferber ediyoruz.” dedi.

“Okullarımızın taleplerine hiçbir zaman hayır demedik”

Eğitime destek çalışmaları kapsamında kamu ve özel birçok okulun yenilenmesi için yaz boyunca çalışmaların aralıksız devam ettiğini anımsatan Başkan Altınok şunları aktardı:

“Milletlerin ve devletlerin kalkınmasında, yücelmesinde ve yükselmesinde eğitimin önemi büyüktür. Okullarımızdan gelen taleplere hiçbir zaman hayır demedik, eğitime destek her zaman önceliğimiz oldu. Okullarımızda ağaçlandırma, çiçek dikim, budama ve çeşitli peyzaj çalışmaları yürüttük. Eğitime destek projeleri kapsamında pandemi öncesinde okulları tek tek gezerek öğrenci ve öğretmenlerimizin taleplerini dinledik. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. Bugünün çocuğu yarının büyüğü ve aynı zamanda ülkemizin, devletimizin ve milletimizin de geleceği demektir. Biz de çocuklarımıza daha iyi bir eğitim hizmeti sunabilmek için sürekli mesai harcıyor, bunun gayretiyle gece gündüz çalışıyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/218063/kecioren-belediyesinden-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.