Yerli Robinsonlar:” Ada satılık değil, Hülya Avşar gündemde kalmak için yapıyor”

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın, Balıkesir’de bulunan Çiçek Adası’nı alacağı iddia edilmişti. Ada sahipleri iddiaları yalanlarken, 17 yıldır adada yaşayan aile Avşar’ın daha önce de bu haberle gündeme geldiğini ifade etti.
Zeliha Demirci
|
03 Ekim 2020, Cumartesi - 14:34
Yerli Robinsonlar:” Ada satılık değil, Hülya Avşar gündemde kalmak için yapıyor”

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Hülya Avşarın satın aldığı yönünde iddialarla gündeme gelen ancak hissedarların satılık olmadığını açıkladığı Çiçek Adası'nda, 76 yaşındaki Ayşe Afacan ve 79 yaşındaki Hüseyin Hulusi Afacan çifti, 17 yıldan bu yana yaşıyor.

’Yerli Robinsonlar’ olarak anılan çift, 17 yıl önce oğluyla birlikte balık çiftliği kurmak için adaya yerleşmiş ama tam satış zamanı geldiğinde yaşanan bir afet nedeniyle balıkların hepsi dağılmış.

Afet sonrasında eşiyle birlikte adaya yerleşme kararı aldıklarını söyleyen Hüseyin Hulusi Afacan, zamanla alıştıklarını ve tüm zorluklarına rağmen burada yaşamayı sevdiklerini söyledi.

"Hülya Avşar gündemde kalmak için yapıyor"

Zaman zaman adanın satış konusunun, sahiplerinin bile haberi olmadan bazı emlakçılar tarafından gündeme geldiğini belirten Afacan, "Haberi duyduğumda inanmadım. Hülya Avşar daha eskiden de yaptı bunu, gündemde kalmak için yapıyor" ifadesini kullandı. Ayşe Afacan ise "Biz bu iddiaları duyduğumuzda inanmadık. Bizi tanıyanlar telefon yağmuruna tuttular. Biz de bu olay gerçek olsa haberimiz olur. Aileler bu adalara sahip çıkıyor. Zaten biz de onun için buradayız. Bildiğimiz kadarıyla satmaya da niyetleri yok" dedi. Çiçek Adası’nın hissedarlarından Şerif Ali Hatırlı da, adayı Hülya Avşar’ın satın aldığı iddiasını yalanlayarak, "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir" açıklamasında bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/218164/yerli-robinsonlar-ada-satilik-degil-hulya-avsar-gundemde-kalmak-icin-yapiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.