Cyberpunk 2077’nin haritası sızdırıldı

CD Projekt RED’in uzun zamandır beklenen oyunu Cyberpunk 2077 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cyberpunk 2077'nin geçeceği Night City haritası da çevrimiçi olarak sızdırıldı.
Ankara Masası
|
06 Ekim 2020, Salı - 15:14
Cyberpunk 2077’nin haritası sızdırıldı

Ventence'in haberine göre, Cyberpunk 2077 oyunun geçeceği Night City haritası ortaya çıktı. Sızdırılan görüntülere göre Night City, 6 büyük bölge üzerinde kurulu olacak. Ayrıca bu harita, oyunda kat edilebilecek yolların fazla olacağını da sergiliyor. Resetera isimli forum üzerinden paylaşılan görüntüler, Night City’nin geniş bir yapısının olacağını gösteriyor.

Night City’nin 6 büyük bölgeden oluştuğu görülüyor. 6 büyük bölge; Watson, Westbrook, Santo Domingo, Pacfica, Heywood ve City Center isimleri ile karşımıza çıkıyor. Oyuncuların oyunda başlayacağı yer ise Watson olacak.

Yukarıda görünen haritaya ek olarak Night City’nin kuşbakışı görünüşü de sızandırılan görüntüler arasında.

CD Projekt RED tarafında oyun ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde şirketin yaptığı açıklamalarda Cyberpunk 2077‘nin lansman gününe yetişebilmesi adına oyun ekibinin daha fazla mesai yapmak zorunda kaldığı söylendi. Bu da defalarca ertelenmek durumunda kalan oyunun bir kez daha ertelenebileceğini ortaya koyuyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/227538/cyberpunk-2077nin-haritasi-sizdirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.