Cyberpunk 2077 1.04 yaması epilepsi riskini azaltacak

Cyberpunk 2077 1.04 düzeltmesi oyuncuların daha güvende olması için epilepsi riskini azaltacak çalışmalarda bulunuyor.
Ankara Masası
|
12 Aralık 2020, Cumartesi - 23:59
Cyberpunk 2077 1.04 yaması epilepsi riskini azaltacak
CD Projekt Red tarafından üç kez çıkış tarihi ertelenen Cyberpunk 2077, kısa zaman önce oyuncularla buluşmuştu. Grafikleri ile ön plana çıkan oyun, alışılmadık bir hikaye iddiası ile oyun piyasasına sert bir giriş yapmıştı. Ayrıca Cyberpunk 2077, çıkışı ile birlikte rekor kırmıştı. Oyun anlık olarak 1 milyon 3 bin 264 oyuncu tarafından oynandı. Üç gün önce oyuncularla buluşan oyunda bazı sekansların epileptik semptomlara neden olma potansiyeli bulunduğu için CDPR bir oyun güncellemesi sunuyor. Cyberpunk 2077 1.04 düzeltmesi, tüm platformlar için mümkün olan en kısa sürede gelecek.


Bu haftanın başlarında Game Informer editörü Liana Ruppert, epileptik semptomların sebep olacağı nöbet risklerini ortaya çıkardı. 1.04 yamasının test edilmesine yardımcı olmak için bu hafta stüdyoyla çalışan Liana Ruppert, değişiklikleri şu şekilde açıkladı: "Bunun BİRÇOK epilepsi hastası olanların ve olmayanların Cyberpunk 2077’de kendilerini daha güvende hissetmelerine yardımcı olacağını düşünüyorum."


Güncelleme Telif Hakkı Problemini de Çözecek


Cyberpunk 2077’de, oyuncular telif hakkıyla korunan müziğin çalınmasını devre dışı bırakmasına rağmen telif hakkıyla korunan bazı şarkıların çaldığı probleminin yaşandığı tespit edilmişti. Bu sebeple, 1.04 düzenlemesi telif hakkıyla korunan bazı müziklerin çalmaması gerektiği halde çalmasına neden olan bir sorunu da düzeltecek.


1.04 yaması ile birçok düzeltmeye sahip olacak olan Cyberpunk 2077, eski konsollarda bulunan düşük performans raporları da dahil olmak üzere birçok erken soruna sahip olmasına rağmen, büyük bir finansal başarı elde etti. CDPR’nin yatırımcı sitesindeki bir belgeye göre, oyunun sekiz milyondan fazla ön siparişi olduğunu duyurdu. Bu sayede CDPR, geliştirme ve pazarlama maliyetlerini tamamen dijital ön siparişlerle geri kazandı.

The Verge
http://www.ankaramasasi.com/haber/440015/cyberpunk-2077-104-yamasi-epilepsi-riskini-azaltacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.