Bakan O'nu aradı

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
09 Haziran 2020 13:50
Bakan O'nu aradı
HM
Haber Merkezi Editör

Maskesiyle ağzı ve burnu yerine gözlerini kapatan Hamza Tatlı isimli esnaf, bu hareketiyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dikkatini çekmişti. Koca, Twitter'dan fotoğrafını paylaşıp uyarı yaptığı Tatlı'yı telefonla da aradı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından 4 Haziran'da gözüne maske takıp yolculuk yapan Tatlı'nın fotoğrafını paylaşarak, "Sıfır yeni vaka hedefine ulaşmak için, riske karşı uyanık olalım: Virüs, ağız ve burun yoluyla bulaşıyor. Ağız veya burun açık kalırsa, maske takmış ama gözümüzü gerçeğe kapatmış oluruz. Risk bu kadar mesafesiz iken uyarıları dinleyelim." ifadesini kullanmıştı.

Koca'nın Tatlı'yı telefonla da aradığı ortaya çıktı. Mersin'in Toroslar ilçesinde market işleten Tatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, fotoğrafın çekildiği gün annesiyle hastaneye gittiğini, anlık bir refleksle maskeyi gözüne çektiğini söyledi. Tatlı bakanın kendisini aramasından dolayı duyduğu mutluluğu da anlattı.

Tatlı, "Bakanımız yaptığım yanlışın topluma bir mesaj verdiğini ve fotoğrafın ilgi gördüğünü söyledi. Annemin tedavisi konusunda da destek olacağını ve yakında ilgileneceğini anlattı. Anneme ve bana moral oldu. Annem sosyal medyada yer alan kötü yorumlardan dolayı rahatsız oluyordu. Bakanımızın yoğun çalışmalarından zaman ayırıp aradığı için mutlu oldum. Hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.