Ümit Özdağ'dan o isme FETÖ'cü iması

İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Ümit Özdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etti.
Ankara Masası
|
19 Ekim 2020, Pazartesi - 22:10
Ümit Özdağ'dan o isme FETÖ'cü iması
İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Ümit Özdağ, CNN TÜRK kanalında Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında çok tartışılan açıklamalarda bulundu.

Özdağ, partisine yönelik eleştirilerde bulunurken, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da FETÖ'cü olduğu imasında bulundu.

Akşener'i uyardım

Özdağ Buğra Kavuncu hakkında genel başkanı uyardığını söylerken, Meral Hanım, güvenlik konusunda devletin en önemli kişisiyle görüştüğünü ve Buğra Kavuncu hakkında bir olumsuz bilgi yok dediklerini bana söyledi. Ben de kendisine ''Devlet elindeki her bilgiyi vermez'' dedim.

"Bunun izahı yok"

Özdağ şunları söyledi: 

"Buğra Kavuncu benim için en büyük hayal kırıklığı ve kırılmadır. Buğra Kavuncu, Enver Altaylı'nın yeğeni bu bir şey ifade etmez. Ama kendisi de aynı zamanda FETÖ'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk İşadamları Derneği'nin başkan yardımcılığını yapmış. Devlet 15 Temmuz'dan sonra bu derneğin kapatılması için başvurmuş ve kapatılmış. Bunun izahı yok."

http://www.ankaramasasi.com/haber/272699/umit-ozdagdan-o-isme-fetocu-imasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.