Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Sanatçıların 'Dünya Tiyatro Günü'nü Kutladı

Ankara Masası
|
27 Mart 2020, Cuma - 13:40
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Sanatçıların 'Dünya Tiyatro Günü'nü Kutladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ‘Dünya Tiyatro Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm sanatçıların gününü kutladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ‘Dünya Tiyatro Günü’nü kutlayarak, “Binbir koşuşturmanın yorgunluğu içinde bir dem soluk almak adına eşiğinden geçtiğimiz hayattan hayale kaçışın kapısıdır tiyatro… Sanatçılarımızın ve sanatseverlerin Dünya Tiyatro Günü’nü kutlarken ardında barındırdığı tüm zenginliği ve görkemiyle perdenin daima hayatımıza açılmasını temenni ediyorum. Bizleri her zaman gururlandıran büyük başarıları ve bu yolda sergiledikleri özverili çalışmaları dolayısıyla tüm sanatçılarımızı en samimi şükran duygularımla ayakta alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Ersoy,  korona virüs dolayısıyla geçici süreyle kapanan kırmızı perdenin TRT 2 ekranlarında yayınlandığına değinirken, Bakanlığın Youtube Kanalından da yayınlara ulaşılabileceğini belirtti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, koronavirüsü hatırlamasında bulunarak vatandaşlara “evde kalın, sanatla kalın” çağrısı yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2781/bakan-ersoydan-dunya-tiyatro-gunu-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.