Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na yürüyüş göndermesi

Ankara Masası
|
15 Haziran 2020, Pazartesi - 17:20
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na yürüyüş göndermesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin iki koldan Ankara'ya yapacakları yürüyüşe yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek "Milletvekilliği düşen HDP’lilere haksızlık ve hukuksuzluk yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı’nın da bulduğu ilk fırsatta terör yürüyüşüne katılıp katılmayacağı meselesidir." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, HDP'nin iki koldan Ankara'ya yapacakları yürüyüş hakkında "Protesto yürüyüşü başlatan HDP ve destekçilerinin ateşle oynadıkları çok açıktır. Bizim merakımız, milletvekilliği düşen HDP’lilere haksızlık ve hukuksuzluk yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı’nın da bulduğu ilk fırsatta terör yürüyüşüne katılıp katılmayacağı meselesidir." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan Pençe-Kartal operasyonuna değinen MHP lideri "Gece yarısı Kuzey Irak'a yapılan askeri operasyonu milletimiz memnuniyet ile karşılamıştır" ifadelerini kullandı.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya yüklenen Bahçeli, "Libya meselesi gündemdeki sıcaklığını korurken, oturduğu koltuğa kara çalan Mustafa Akıncı’nın milletimizin ruh köküyle taban tabana zıt politikaları ve Türkiye’yi KKTC’den uzaklaştırma niyeti kabul olmayacak bir duaya amin demekten farksızdır." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/28160/bahceliden-kilicdarogluna-yuruyus-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.