​Keçiören'de Şehit Eren Bülbül Parkı açıldı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Çaldıran Mahallesi'nde yeni yapılan Şehit Eren Bülbül Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi.
aa:text:20201025:22760539
|
25 Ekim 2020, Pazar - 13:53
​Keçiören'de Şehit Eren Bülbül Parkı açıldı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Keçiören Belediyesi tarafından Çaldıran Mahallesi'nde inşa edilen, içerisinde ağaçlandırma sahası ve oturma alanlarının bulunduğu Şehit Eren Bülbül Parkı'nın açılışına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"Şehit Eren Bülbül çocuk yaştaki bir kahramandır"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "PKK'lı hain teröristlerin yerini gösterdiği için şehit edilen çocuk yaştaki bir kahramandır, bir vatan evladıdır Eren Bülbül. Ülkesine, devletine ve milletine sahip çıkan, o sorumluluğu yüreğinde taşıyan Eren Bülbül'e yüce Rabbim'den rahmet diliyorum. Allah ailesine sabır versin." ifadelerini kullandı.

"Şehitlerimizin isimlerini sonsuza kadar yaşatıyoruz"

Altınok, çocuk yaşta vatan uğruna şehit olan Eren Bülbül'ün kahramanlığını anımsatarak, "Şair diyor ki, ‘Olmaya vatan yahşi, ölmeye vatan yahşi.’ Yani olmaya da, ölmeye de vatan lazım. Mehmet Akif de diyor ki, ‘Şehitlerine sahip çıkmayan devletlerin, bir gün toprakları uğruna şehit olacak kimse kalmayacaktır.’ İşte biz Türk milleti olarak şehitlerimize sahip çıkarak onları sonsuza kadar yaşatıyoruz. Bu topraklarda yaşayan herkes bu güzel toprakları şehitlerimize ve gazilerimize borçlu." değerlendirmesinde bulundu.



http://www.ankaramasasi.com/haber/286462/keciorende-sehit-eren-bulbul-parki-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.