17 yıllık karısını boğarak öldüren eş hakkında iddianame hazırlandı

Ankara Mamak'ta kendisini aldattığından şüphelendiği 17 yıllık eşi Sibel Köksal'ı boğarak öldüren İbrahim Köksal hakkında iddianame hazırlandı.
Ankara Masası
|
28 Ekim 2020, Çarşamba - 14:29
17 yıllık karısını boğarak öldüren eş hakkında iddianame hazırlandı
Geçen yıl 2 Eylül'de Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen olayda çiğ köfte dükkanı işleten İbrahim Köksal, kendisini aldattığından şüphelendiği 17 yıllık eşi Sibel Köksal'ı, ekmek bıçağı ile öldürdü.

Olayın ardından tutuklanan İbrahim Köksal hakkında müebbet hapis cezası istemiyle Ankara 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 

"Boşanmadan bahsedince deliye döndü"


İbrahim Köksal ifadesinde, aldattığını düşündüğü eşine boşanmak istediğini söylediğini anlattı.

Boşanmadan bahsedince eşinin deliye döndüğünü savunan Köksal, "Sonra aldattığını itiraf ederek 'Erkek misin sen?' diyerek yüzüme tükürdü. Kendimi kaybettim. Boğazını sıktığımı hatırlıyorum. Telefon kablosu ve bıçak kullandığımı Adli Tıp Raporu'ndan sonra öğrendim" dedi.

Köksal ayrıca, eşinin en küçük çocuklarının kendisinden olmadığını da söylediğini, bu nedenle DNA karşılaştırması talep ettiğini söyledi. 

''Cinayet planlı bir şekilde işlenmiş''

Sibel Köksal'ın ailesinin avukatı Hürriyet Sümer Kala ise, cinayetin planlı bir şekilde işlendiğini, sanığın tahrik indirimi almak için bu şekilde ifade verdiğini iddia etti.
http://www.ankaramasasi.com/haber/295082/17-yillik-karisini-bogarak-olduren-es-hakkinda-iddianame-hazirlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.