MHP'de kurultay tarihi belli oldu

Ankara Masası
|
19 Haziran 2020, Cuma - 17:54
MHP'de kurultay tarihi belli oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın 14 Mart 2021 tarihinde yapılması karara bağlandı." dedi.

MHP'de kurultay tarihi belli oldu. Parti Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın 14 Mart 2021 tarihinde yapılması karara bağlandı." dedi. Sırasıyla yapılacak ilçe ve il kongrelerinin hazırlanmış takviminin de zamanı geldiğinde paylaşılacağını ifade eden Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir.Partimiz üzerinde plan yapan, şehidin şühedanın hatıralarına leke süren, içimizde seri nifak üretimine meyleden her kim olursa olsun ayıklanıp aramızdan ve gönlümüzden uzaklaştırılacaktır." dedi.

Açıklamasında koronavirüs salgını sürecine değinen Bahçeli, "Muhtemel ikinci dalganın taarruz ve tasallutuna maruz kalmamak için vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri zarurettir." şeklinde konuştu. Muhalefeti heden alan MHP lideri, "Özellikle bilinmelidir ki, siyaset hayatın gerçekleriyle bağını koparıp insanın haslet ve hassasiyetlerini dışladığı takdirde karmaşayı, kavgayı, içe dönük kutuplaşmayı tahrik ve teşvik edecektir. CHP’nin, İP’in, HDP’nin, diğer marjinal partilerin Korona günlerinde yaptığı maalesef budur. İlk vakanın görüldüğü 11 Mart 2020’den beri devlet bütün imkânlarını seferber etmiştir." ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/30780/mhpde-kurultay-tarihi-belli-oldu-2
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.