Mete Kalkavan: Hayatı ıskalamışız

Ankara Masası
|
30 Mart 2020, Pazartesi - 13:17
Mete Kalkavan: Hayatı ıskalamışız

FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, koronavirüsü salgını nedeniyle evde kaldığı günlerde futbolla alakalı hiçbir şeye bakmadığını ve bu süreçte birçok şeyi ıskaladığını farkettiğini söyledi.

Türkiye’de birçok mücadelede düdük çalmış olan FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, koronavirüs salgınının etkileri ve aldıkları önlemlerle ilişkin Türkiye Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

BİRÇOK ŞEYİ ISKALAMIŞIZ

41 yaşındaki hakem, koronavirüs salgının ardından hayatında birçok şeyi atladığını fark ettiğini ifade ederek, "Çok hızlı yaşıyormuşuz. Hayatımızda değerlendiremediğimiz çok şeyi ve eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Özellikle manevi anlamda. Birçok şeyi ıskalamışız. Farkında değilmişiz. Bir çok konuda empati yapma şansını yakaladık” şeklinde konuştu.

HEP İKİNCİ PLANDA KALMIŞTIM

Bu dönemde evde bol bol çocuklarıyla vakit geçirdiğinin altını çizen Mete Kalkavan, "Oğlum Poyraz 6 buçuk yaşında ilkokul 1'e gidiyor. Şimdi online eğitime geçtiler. Kızım Yağmur 4 yaşında kreşe gidiyordu. O da uzaktan video başında eğitim alıyor. Çocuklar, benim evde onlarla kalmamdan çok mutlular. Ben yoğunluktan hep ikinci planda kalmıştım, şimdi annelerinden daha fazla benimle vakit geçiriyorlar" ifadelerini kullandı.

FUTBOLLA ALAKALI HİÇBİR ŞEYE BAKMIYORUM

Merkez Hakem Kurulu’nun kendilerine gönderdiği programı uyguladığını söyleyen hakem Kalkavan, şu ifadelere yer verdi: "En çok açık havada antrenman yapmayı özlüyorum. Kıymetini bilememişiz. Açık hava müthiş bir nimetmiş. Futbolla alakalı hiçbir şeye bakmıyorum. Genelde haber kanallarını izliyorum. Sosyal medyayı referans kabul etmiyorum. Merkez Hakem Kurulu bize program gönderdi. Günde 4 antrenman yapıyorum. Kimsenin olmadığı saatlerde Göktürk'te ara ara yürüyorum. Antrenman esnasında müzik dinliyorum. Şekerden çok uzak duruyorum. Bağışıklık sisteminin en büyük düşmanı şeker. Sebze ağırlıklı besleniyorum. Olası hastalıklar karşısında çinko ve C vitamini depoluyorum" açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/3111/mete-kalkavan-hayati-iskalamisiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.