Fatih Terim Taburcu Edildi

Ankara Masası
|
30 Mart 2020, Pazartesi - 17:56
Fatih Terim Taburcu Edildi

Koronavirüsü testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede karantina altına alınan Fatih Terim tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hastaneden taburcu edildi. Hastaneden yapılan açıklamada, Fatih Terim'in son yapılan koronavirüsü testinin yine pozitif çıktığı ancak klinik bulgularının bitmesi sebebiyle tedavisine evinde, karantina altında devam edileceği belirtildi.

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, süreçte iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederken,

  "Şükürler olsun babam taburcu oldu. En son paylaşımımda ‘sen iyileştiğinde güneş açacak’ yazmıştım, bugün taburcu oldu ve güneş açtı. Şimdi evde izole bir şekilde dinlenmeye ve tedavisine devam edecek. Bu hastalık ile mücadele eden tüm hastalara güç ve şifa diliyorum. Bu süreçte kendi canını riske atarak çalışan tüm sağlık personeline kuvvet diliyorum. Biliyorum ki bundan sonrasında benim için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her anımın, elimdekilerin, ailemin, sağlığımızın kıymetini her gün bileceğim ve kendime hatırlatacağım. Siz de öyle yapın olur mu?" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/3158/fatih-terim-taburcu-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.