Ölümden kıl payı kurtuldu

Ankara Masası
|
22 Haziran 2020, Pazartesi - 14:19
Ölümden kıl payı kurtuldu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, kaldırımda yürüyen bir vatandaşın önüne beton parçaları düştü. Vatandaş beton parçalarının altında kalmaktan son anda kurtulurken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, Karabağlar ilçesine bağlı Doğanay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ordu Caddesi üzerindeki kaldırımda yürüyen bir vatandaşın önüne beton parçaları düştü. Vatandaş apartmandan düşen parçaların altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay anınında bölgede bulunan esnaflardan Emin Yavuz (19) içeride oturduğu anda büyük bir gürültü duyduğunu, kaza olduğunu düşünerek dışarı çıktığını söyledi. Molozları gördükten sonra binadan bir parça koptuğunu anladığını ifade eden Yavuz, "Burada bir arkadaş vardı, onun önüne düşünce oldukça korkmuş. Geldiğimde korkudan eli ayağı titriyordu ve ben de onu sakinleştirmeye çalıştım." dedi.

Apartman sakinlerini dış cephenin onarılması konusunda uyardığını ancak önemsenmediğini savunan Yavuz, "Buradaki arkadaş da ölümden döndü. Bir iki adım daha önde olmuş olsaydı, binadakilerin hatasını canıyla ödeyecekti. Ölebilirdi de o kişi; Allah korumuş." şeklinde konuştu.

Diğer esnaflardan Yusuf Çelik (56) ve Dinçer Ekinci (40) Karabağlar Belediyesi'ni göreve davet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/32112/olumden-kil-payi-kurtuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.