Bahçeli: "CHP Genel Sekreterinin AFAD'ı suçlaması utanç verici"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Sekreterinin deprem çadırları üzerinden İzmir Belediyesini övüp AFAD’ı kötülemesininin bir utanç vesikası olduğunu belirterek, " CHP yönetimine soruyorum. Sizde hiç mi izan, hiç mi insaf, hiç mi vicdan kalmadı? Bu kadar mı küçüldünüz? Bu kadar mı düştünüz?" dedi.
Büşra Bayrak
|
03 Kasım 2020, Salı - 11:17
Bahçeli: "CHP Genel Sekreterinin AFAD'ı suçlaması utanç verici"

Devlet Bahçeli partisinin Meclis Grubuna seslendi.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Bahçeli, "Şayet milli mukavemetimizi gösterirsek bizi hiç bir şey hiç kimse durduramaz. Her güçlüğü yeneriz hiçbir felaket karşısında aciz düşmeyiz." değerlendirmesinde bulundu. 

Bahçeli, depremi fırsat bilip nefret mesajları atanlara sert sözlerle yüklendi.

"Sosyal medyadan nefret yayanlar bu milletin evladı olmayanlardır"

"İzmir’deki depremi siyaset malzemesi yapanlar sosyal medyadan nefret ve nifak yayanlar özellikle ifade etmek isterim ki bu milletin evladı olmayanlar bu vatana sevgiyle bağlanmayanlardır." diyen Bahçeli şöyle devam etti:  

"İzmir’imize gavur benzetmesi yapanlar bu ülkeye kastetmiş hainlerdir"

"İzmir’imize gavur benzetmesi yapanlar depremle ilgili şerefsiz yorum getirenler bu vatana, bu millete , bu ülkeye kasıt etmiş hainlerdir. Depremin merkezi Gölcük olur müptezeller işbaşı yapıp akla hayale gelmeyen iftiraları sıralarlar." 

"Nedir bu insanlık artıklarından çektiklerimiz ?"

"Sosyal medya mahzenine saklandığını zanneden alçaklar her fırsatta kötülük saçarlar, zehir aşılarlar. Felaket başını Van’dan, Elazığ’dan Malatya’dan kaldırır, kardeşliğimize, milli birliğimize en ağır saldırılar en kötü yakıştırmalar yapılır. Nedir bu insanlık artıklarından, din ve millet düşmanlarından çektiklerimiz ?" 

"Türkiye düşmanları demir parmaklıklar ardında çürümeye terkedilmeli"

"Şahit olduğumuz kara kampanya günah değil midir? Rezalet değil midir? Tedavisi imkansız bu hastalıklı ruhların tezviratına, ahlaksız tertiplerine tahammül imkansızdır.Yakalanan Türkiye düşmanları hakkında gerekli her türlü cezai işlem yapılmalı, bunlar demir parmaklıklar ardında çürümeye terkedilmelidir." 

"CHP Genel sekreterinin sözleri utanç vesikasıdır"

"Bunun yanında CHP Genel sekreteri çadırlar üzerinden İzmir Belediyesini övüp AFAD’ı kötülemesi bir başka CHP’linin kendi binalarının güvenliğini sağlayamayan devlet kendi vatandaşlarının canını nasıl koruyacak sorusunu sorması hakikaten utanç vesikasıdır. İzmir’de 4 ayrı merkezde 1040 çadır kurulmuşken 1430’un kurulum çalışması devam ederken üstelik hiç kimseye evinin hasarlı olup olmadığı sorulmazken bu CHP’lilerin asılsız ve temelsiz sözlerinin maksadı nedir?" 

"Siyasi provokatörlerin tekzip edilince araziye uymaları gözden kaçmamıştır"

"Siyasi provokatörlerin yalanları ve saptırmaları isabetle tekzip edilip gerçekler ortaya çıkınca anında araziye uymaları sessizliğe gömülmeleri milletimizin gözünden kaçmamıştır. Devleti suçlamakla , mücadeleyi sulandırmakla amaçlanan nedir? Mesnetsiz iddialar, melül ifadeler deprem mağduru olan vatandaşlarımıza haksızlık değil midir? Kirli niyet sahipleri hayasız değil midir?"

"CHP yönetimine soruyorum. Sizde hiç mi izan, insaf kalmadı?"

"CHP yönetimine soruyorum. Sizde hiç mi izan, hiç mi insaf, hiç mi vicdan kalmadı? bu kadar mı küçüldünüz? bu kadar mı düştünüz? bir diğer ana konu ise elbette Kemal Kılıçdaroğlu’nun tutumudur." 

"(Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları)fırsat düşkünü bir siyaset simsarının hezeyanıdır"

"CHP Genel Başkanının depremden bir gün sonra afet alanına gidip siyasi propagandaya heves etmesi, mücadelenin merkezine İzmir Büyükşehir Belediyesini yerleştirmesi bir defa gafillik , ahlaki çarpıklık ve siyaset ayıbıdır. Depremle mücadeleye en büyük kurumsal katkının İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu ifade etmesi fırsat düşkünü bir siyaset simsarının hezeyanıdır." 

"İzmir feryat ederken partizanlık yapmak Kılıçdaroğlu’na ne kazandırmıştır?"

"İzmir feryat ederken partizanlık yapmak Kılıçdaroğlu’na ne kazandırmıştır? Başı göğe mi ermiş, ayağı göle mi dönmüştür? Bu nasıl bir sorumsuz üslup, nasıl bir ucube savunma halidir? Kahramanca mücadele eden AFAD, JAK, UMKE, AKUT, insani yardım vakfı ekiperine, Soma’dan kalkıp gelen madencilere ne diyeceğiz? Bakanlıklarımızın fedakarca çalışmalarını nereye koyacağız?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/327020/bahceli-chp-genel-sekreterinin-afadi-suclamasi-utanc-verici
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.