Babanın acı feryadı : Artık yeter! kızım gözümün önünde eriyor

Ankara Masası
|
24 Haziran 2020, Çarşamba - 13:52
Babanın acı feryadı : Artık yeter! kızım gözümün önünde eriyor

Suriye'nin İdlib kentinde ailesinin kendi imkanlarıyla kurduğu derme çatma bir çadırda yaşam mücadelesi veren 7 aylık Verde, doktorların teşhis bile koyamadığı hastalık yüzünden hayatını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya...

Türkiye'nin sınır bölgesine yakın bir noktadaki kampta kalan Suriyeli 7 aylık minik Verde, henüz teşhisi konulamayan bir hastalıktan dolayı zor günler geçiriyor. Anne sütü emmediği için yeterince beslenemeyen Verde aynı zamanda yaşadığı su kaybı nedeniyle hızla kilo kaybediyor. Talihsiz kızın tek umudu ise Türkiye.

AA muhabirine konuşan baba Salih Seleme, kızını İdlib kentindeki her hastaneye götürdüğünü ancak sonuç alamadığını söyledi. Teşhis konulamayan kızı için muhalif bölgelerde ise tedavi şansı olmadığına işaret eden Seleme, "Artık yeter kızım gözümün önünde eriyor" diyerek Türkiye'den yardım istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen baba Selame, "Kızım Verde yavaş yavaş ölüyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Sınır bana 50 metre uzaklıkta ama geçemiyorum." şeklinde konuştu.

Esed rejimi saldırılarından kaçarak Türkiye sınırı hattındaki Atme kamplar bölgesine sığınan baba Salih Seleme, şimdilerde Türkiye'den gelecek müjdeli bir haberi bekliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=rSeRCdE_vyE
http://www.ankaramasasi.com/haber/33245/babanin-aci-feryadi-artik-yeter-kizim-gozumun-onunde-eriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.