Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapalı Maraş'a gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ayın 15'inde Cumhur İttifakı olarak sayın Bahçeli ile birlikte Kuzey Kıbrıs'ta olacağız, orada törenlere katılacağız. Törenlerden sonra da Kapalı Maraş bölgesinde topluca bir piknik yapacağız." dedi.
Ankara Masası
|
07 Kasım 2020, Cumartesi - 15:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapalı Maraş'a gideceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde Ersin Tatar'ın seçildiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı.

"Bahçeli ile birlikte Kuzey Kıbrıs'ta olacağız" 

Ayın 15'inde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kapalı Maraş'a gideceklerinin mesajını veren Erdoğan, "Kıbrıs'ta seçim yapıldı. Ve bunun neticesinde Türkiye'yi seven bir kardeşimiz Caumhurbaşkanı oldu. İnşallah Kıbrıs'ta yeni bir süreç başlıyor. Ayın 15'inde Cumhur İttifakı olarak sayın Bahçeli ile birlikte Kuzey Kıbrıs'ta olacağız, orada törenlere katılacağız. Törenlerden sonra da Kapalı Maraş bölgesinde topluca bir piknik yapacağız." dedi.

"Zafere inşallah yaklaşıyoruz" 

Konuşmasının bir bölümünde ise Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmaya değinen Erdoğan şu şekilde konuştu: Bu sabah İlham Aliyev kardeşimle görüştük. Olumlu gelişmeleri kendisinden dinleyince mutlu oldum. Zafere inşallah yaklaşıyoruz. 30 yıl işgal altındaki topraklarından ayrı kaldılar. Ama şimdi inşallah işgal altındaki topraklarına kavuşuyorlar.
http://www.ankaramasasi.com/haber/347362/cumhurbaskani-erdogan-kapali-marasa-gidecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.