Sosyal medyada Melih Gökçek - Halil İbrahim Yılmaz atışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın ATO Başkanı Gürsel Baran'ı görevden uzaklaştırarak yerine geçmeye çalıştığını öne sürdü. Yılmaz ise "70 yılı devirdin Melih Gökçek, sen de yaşlandın, yalanların da yaşlandı." diyerek iddiaları yalanladı.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2020, Pazartesi - 10:08
Sosyal medyada Melih Gökçek - Halil İbrahim Yılmaz atışması
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek ile Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz arasında sinirler gerildi. Tartışmanın fitilini Gökçek'in attığı bir sosyal medya mesajı ateşledi. 


CHP'lilere Halil İbrahim Yılmaz çağrısı

Twitter hesabından paylaştığı mesajında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'lileri muhatap almadığını iddia eden Gökçek, "Size çözüm sunayım sevgili CHP'liler. Halil İbrahim Yılmaz'a müracaat edin. Belediyede Mansur'un yapamadığını o yapar" ifadelerini kullandı. 



Halil İbrahim Yılmaz: Yalanların da yaşlandı

Gökçek'in bu çıkışı ardından gözlerin çevrildiği Yılmaz ise iddiaları yalanladı. Gökçek'i yalan söylemekle suçlayan Yılmaz, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "70 yılı devirdin Melih Gökçek, sen de yaşlandın, yalanların da yaşlandı. Allah sana bir yüz vermiş, sen ısrarla ikincisinin peşindesin. Seni ciddiye alamadığım için bazen üzülmüyor değilim. İnsan tecrübe ettiği davranışı tekrarlarmış. Yalan söylemek dâhil." dedi. 



Gökçek: Tencerenin kapağını yeni açıyoruz

Bunun üzerine bir mesaj daha atarak yeni başladığını ifade eden Gökçek, Yılmaz'a "Artık sana rahat uyku yok" diye seslendi. "Tencerenin kapağını yeni açıyoruz. Bakalım içinden neler çıkacak. Artık sana rahat uyku yok. Sana akıl verenlerin gücü yetecek mi bakalım. Sonunda yurt dışı seyahat düşünür müsün göreceğiz inşallah." diyen Gökçek, Yılmaz'ın ATO Başkanı Gürsel Baran'ı görevden uzaklaştırarak yerine geçmeye çalıştığını öne sürdü. 

Gökçek'in tweetleri şu şekilde:



 
http://www.ankaramasasi.com/haber/368315/sosyal-medyada-melih-gokcek---halil-ibrahim-yilmaz-atismasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.