Bahçeli: ​"Türklüğü anayasadan çıkaracak bir kokuşmuş henüz anasından doğmadı"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türklüğü anayasadan çıkaracak bir kokuşmuş henüz anasından doğmamıştır. Hadi doğdu varsayalım, o zaman geldiği gibi gitmesi de bizim için şerefli bir vatan vazifesidir." dedi.
Büşra Bayrak
|
17 Kasım 2020, Salı - 11:56
Bahçeli: ​"Türklüğü anayasadan çıkaracak bir kokuşmuş henüz anasından doğmadı"

Devlet Bahçeli partisinin Meclis Grubunda, muhalefet partilerinin Anayasa değişikliği çalışmalarına ilişkin haberler üzerinden sert eleştiriler getirdi.

CHP, HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi’nin eş güdüm halinde taslağını hazırladıkları bir Anayasa hazırlığının konuşulduğuna işaret eden Bahçeli şunları söyledi: 

 "Sokağa bırakılan ihanet metnini kim yazdı, kimler müzakere etti?"

"Beklendiği üzere İP Yönetimi tedavüldeki iddiayı reddetmiştir. Kılıçdaroğlu hayretle izlediğini söylemiş nihayet o da reddetmiştir. Peki 13 Ocak 2018 ile 7 Mayıs 2018 tarihleri arasında hazırlanmış mezkur Anayasa değişikliği çerçeve metni için kurulan veya kurdurulan masaya kimler oturdu? O oturmadı, bu oturmadı, şunun haberi olmadı ise sokağa bırakılan ihanet metnini kim yazdı, kim hazırladı, kimler müzakere etti? Türklüğü, Türk milletini, Atatürk’ü, Türkçe’yi Anayasadan çıkarma tekliflerini, vatandaşlık tanımının değiştirilmesini, federal yönetim hedefini, anadilde eğitim niyetini kim izah edecek? Bu melanetin açıklaması nasıl yapılacak? Kemal Kılıçdaroğlu hayret mayreti bıraksın haysiyetle itiraf etsin 2 Haziran’da 2018’de bir gazetede çıkan açıklamasında ‘Millet İttifakı olarak çalışma yaptık. Başında İbrahim Kaboğlu vardı. Aşağı yukarı bir mutabakat metni şu an elimizde’ dedi mi demedi mi? 21 Haziran 2018’de bir televizyon kanalında 4 partinin Anayasa değişikliğinde ilke üzerinde anlaşma metin hazırlandı dedi mi demedi mi? Bu yalancılık karşısında asıl hayrete düşen milletimizdir."

"Anayasa masasını PKK kurdu, kalem siparişi FETÖ'ye verildi"

Devlet Bahçeli, Anayasa masasını terör örgütü PKK'nın kurduğunu, yazım işinin yapılabilmesi için ihtiyaç olan kalem siparişinin de FETÖ’ye verildiğini vurguladı. 

Bahçeli şöyle devam etti:

"Bu yalan makinesi öyle çalışmıştır ki ne fren tutmuş ne dur durak bilmiştir. Zilletin 4 isminin kurulduğu Anayasa masasını PKK kurmuş, yazım işinin yapılabilmesi için ihtiyaç olan kalem siparişi de FETÖ’ye verilmiştir. Kılıçdaroğlu’nun yalanı meslek haline getirmesi utanç verici bir rezalettir. İnsanlarımızın gözünün içine baka baka yalan söylemesi de millete, demokrasiye, maneviyatımıza bühtan ve hakarettir. Kılıçdaroğlu ders alır mı bilemem. Ama tavsiyem şu: Sözün kulağına küpe olmasıdır." 

"Yalan 4 doğruyu götürür. Güven, iyilik, sadakat, huzur"

"Yalanı yalancıyla yanlışı cahille sakın tartışmayın. Çünkü yalancıya gerçeği, cahile doğruyu anlatamazsınız. Bir yalan 4 doğruyu götürür. Güven, iyilik, sadakat, huzur." diyen Bahçeli, "ben Müslümanım" diyen bir vicdan sahibinin yalan söylemeyeceğini, söyleyemeyeceğini ifade etti. 

"Zilletin ruhuna yalan, talan, dolan yuva yapmıştır"

Bahçeli, "Fakat bu zilletin ruhuna yalan, talan, dolan yuva yapmıştır. Resmen batan gemiye dönen ve tel tel dağılan İP'e rüzgarın savurduğu kuru yaprağa çevrilen CHP'ye diyorum ki 'yalanla belki bir yerlere gidebilirsiniz ancak gittiğiniz yerden asla geri dönemezsiniz' Uzun sözün kısası MHP'ye zamanında yapılan okyanus ötesi kaynaklı operasyonun gerçek mahiyeti sanıyorum şu günlerde daha da netleşmiştir. MHP kalıntılarından kurtulmak lazım diyen alçakların hangi senaryoların tetikçisi ve teşrifatçıları olduğu alenileşmiş açığa çıkmıştır." şeklinde konuştu. 

"Türklüğü anayasadan çıkaracak bir kokuşmuş henüz anasından doğmamıştır"

Millete korkaklardan, günahkarlardan ve Türkiye düşmanlarından fayda gelmeyeceğinin altını çizen MHP Lideri şöyle dedi: 

"Bunların hayrı kesinlikle dokunmaz. Bir kez daha söylüyorum Türklüğü anayasadan çıkaracak bir kokuşmuş henüz anasından doğmamıştır. Hadi doğdu varsayalım, o zaman geldiği gibi gitmesi de bizim için şerefli bir vatan vazifesidir.Türkiye'yi bölünmeye götürecek bir Anayasanın varlığı kabus dolu bir hayaldir." 

"Hodri meydan"

"Hodri meydan. Her kim aksi yönde hain bir mücadelenin içinde olacaksa önce bizim bedenlerimizi çiğnemek ve toprağa gömmek durumundadır." 

"Anayasanın ilk 4 maddesi kırmızı çizgimizdir"

"Anayasanın ilk 3 maddesiyle koruyucu zırhı olan 4. maddesi kırmızı çizgimizdir. Çizgisi olmayan siyasetleri çizilmiş ve üzerine çarpı koyulmuş FETÖ ve PKK lobisinin ateşle oynadığını hatırlatmak bizim boynumuzun borcudur." 

"Oyunlarının bozulacağını çapsız ve çürük kafalarından çıkarmasınlar"

"Susanları korkak sanmasınlar , sağduyulu olanları aptal yerine koymasınlar, sabretmeyi bilenleri de çantada keklik görmesinler. Oyunlarının eninde sonunda bozulacağını , çapsız ve çürük kafalarından asla çıkarmasınlar"

http://www.ankaramasasi.com/haber/370846/bahceli-turklugu-anayasadan-cikaracak-bir-kokusmus-henuz-anasindan-dogmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.