Pogosyan'dan tehdit "Türkiye'den intikam alacağız"

Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda bozguna uğrayaral ateşkes imzalamak zorunda kalan Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Vladimir Pogosyan, Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulundu. Pogosyan, özellikle Türkiye, İsrail ve Azerbaycan'dan intikam almaya söz verdiğini açıkladı.
Ankara Masası
|
19 Kasım 2020, Perşembe - 09:15
Pogosyan'dan tehdit "Türkiye'den intikam alacağız"

Dağlık Karabağ’daki çatışmalarda bozguna uğrayan ve ateşkes imzalamak zorunda kalan Ermenistan’ın Genelkurmay Başkanı Vladimir Pogosyan, Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu. Pogosyan, Türkiye'den intikam almaya söz verdiğini duyurdu.

Azerbaycan ordusunun 27 Eylül’de işgal altındaki topraklarını kurtarmak maksadıyla başlattığı operasyonda ağır kayıplar vererek ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kalan Ermenistan, Türkiye'ye tehditler savurmaya devam ediyor.

POGOSYON "İNTİKAMIMIZI ALACAĞIZ"

Dağlık Karabağ'daki yenilgiyi sindiremeyen Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Danışmanı Vladimir Pogosyan, Türkiye, İsrail ve Azerbaycan'dan intikam almaya söz verdiğini açıkladı.

PAŞİNYAN DA TÜRKİYE'Yİ SUÇLAMIŞTI

Öte yandan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan da, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, Karabağ'daki yenilgiden dolayı Türkiye'yi suçlamıştı. Paşinyan "Azerbaycan ile savaşa hazırdık ama Türkiye ve paralı askerler yenilgimizin sebebi" demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/373914/pogosyandan-tehdit-turkiyeden-intikam-alacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.