Ankara Keçiören'de feci kaza

Ankara’nın Keçiören ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüjdeki demir korkulukları parçalayarak üst geçit direğine çarptı. Kazada, sürücü ile kabin içerisinde sıkışan kadın yolcu yaralandı.
IHA-20201125AW174143
|
25 Kasım 2020, Çarşamba - 01:42
Ankara Keçiören'de feci kaza

Kaza, Keçiören ilçesi Kavacık Subayevleri Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Bulvarı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Yağızhan Buğra E.’nin kullandığı 06 BHT 226 plakalı otomobil, Ulus istikametinde ilerlediği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesini nedeniyle refüjde bulunan demir korkulukları parçalayarak üst geçit direğine çarptı. Kazanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobildeki sürücü Yağızhan Buğra E. ile kabin içerisinde sıkışan ve ismi henüz öğrenilemeyen kadın yolcu yaralandı.

Sağlık görevlileri kadının bilincini açık tutmaya çalıştı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan kadın sağlık ekibi ve polislerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Bu sırada bilincini açık tutmak için kadınla sürekli konuşan ekipler, yaralıları ilk müdahalelerin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

İtfaiye erleri hurdaya dönen otomobilin elektrik kablolarını tedbir amaçlı keserken polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/386602/ankara-keciorende-feci-kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.