Keçiörenliler yeni mahalle konağını heyecanla bekliyor

Keçiören Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına devam ediyor.
Zeliha Demirci
|
26 Kasım 2020, Perşembe - 19:09
Keçiörenliler yeni mahalle konağını heyecanla bekliyor

Keçiören Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapımına hızla devam ediyor.

Şehit Kubilay Mahallesi'nde temelleri atılan mahalle konağının yapımının devam ettiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "İlçemizdeki mahalle konaklarının sayısını çoğaltıyoruz. Vatandaşımıza özel günlerinde ev sahipliği yapan bu mekanlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet veriyor." ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinin heyecanla beklediği konağın kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, inşaat çalışmasının bitmesiyle birlikte çevre düzenleme ve peyzaj çalışmasın da yapılacağı konağın süratle hizmete açılacağını söyledi.

“Gençlerimiz evlenmek isterlerse kapımız sonuna kadar açık”

Altınok, ilçedeki mahalle konaklarının pandemi öncesinde düğün ve nikah gibi özel günler için ücretsiz hizmet verdiğini, pandemi sonrasında da bu hizmetin devam edeceğini anımsatarak şu bilgileri verdi: "Göreve geldiğimiz ilk günden beri belediyemiz bünyesindeki Aşık Veysel Nikah Salonu ile Yunus Emre, Çaldıran, Bademlik ve Abdürrahim Karakoç, Mevlana düğün salonlarımızda çiftlerimize ücretsiz düğün hizmeti veriyoruz. İlçe genelinde yaygınlaştırdığımız mahalle konaklarıyla özel günlerde vatandaşımıza nezih bir ortam sunuyoruz. Gençlerimiz evlenmeye karar verip de belediyemizden destek isterlerse kapımız sonuna kadar açık."

http://www.ankaramasasi.com/haber/392822/keciorenliler-yeni-mahalle-konagini-heyecanla-bekliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.