Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır

Ankara Masası
|
07 Nisan 2020, Salı - 09:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Parayla maske satışının yasak olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a iki yeni salgın hastanesinin 45 gün içeisinde bitirileceğinin de haberini verdi.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüsü ile mücadele kapsamında atılacak yeni adımları açıkladı.

PARAYLA MASKE SATIŞI YASAK

Pazar yeri ve marken gibi halkın toplu olarak bulunduğu mekanlarda maske takmanın zorunlu hale getirildiğini ifade eden Cuhmurbaşkanı Erdoğan, "Aldığımız kararları valiliklerimiz çok yakından takip edecek. e-Devlet ve PTT aracılığı ile talep eden tüm vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımına başladık, bunu sürdüreceğiz. Buradan şunun altını net şekilde çizmek istiyorum. Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır" ifadelerini kullandı.

65 YAŞ ÜSTÜ VE KRONİK RAHATSIZLIĞI OLAN 1 MİLYON 320 BİN VATANDAŞIN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin her ilinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları'nın Valilik kontrolüyle şimdiye kadar 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları bulunan 1 milyon 320 bin vatandaşın tüm taleplerini yerine getirdiklerini söyledi.

İSTANBUL'A YENİ 2 SALGIN HASTANESİ

İstanbul'a iki yeni salgın hastanesi için çalışmalara başlandı. Yeşilköy Atatürk Havalimanı alanında bin odalık salgın hastanesinin yapımı devam ederken, Sancaktepe'deki havaalanının olduğu kısım içinde bin odalık bir salgın hastanesi yapılacağı açıklandı. Bu hastanelerin 45 gün içerisinde bitirileceği bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/4087/cumhurbaskani-erdogan-kesinlikle-parayla-maske-satisi-yasaktir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.