Zonguldak'ta pitbull dehşeti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sahibinin park halindeki aracından kaçan pitbull cinsi köpek sahildeki bir süs köpeğine saldırdı. Köpek saldırı sonrası ölürken sahibi de elinden yaralandı.
IHA-20201208AW185023
|
08 Aralık 2020, Salı - 09:41
Zonguldak'ta pitbull dehşeti

Olay, Kdz. Ereğli ilçesi Atatürk Bulvarı yanındaki sahil bandında meydana geldi. İddiaya göre, sahibinin park halindeki aracının açık olan camından kaçan pitbull cinsi köpek, sahilde sahibinin gezdirdiği süs köpeğine saldırdı. Melih Uysal, kucağındaki süs köpeğine saldırıyı engellemek için yoğun çaba sarf etse de başarılı olamadı. Pitbull saldırdığı köpeği boğarak öldürürken, sahibini de elinden yaraladı.

Önüne gelene saldırdı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Elinden yaralanan Melih Uysal, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri sahil bandında gördüğü diğer köpeklere de saldıran pitbullu etkisiz hale getirmek için biber gazı kullandı. Saldırgan pitbull bu sırada 2 köpek ve 1 kediyi de yaraladı.

Köpeğin sahibine tepki

Polisin talebi üzerine Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerine gelerek pitbullu yakalamaya çalıştı. Olay yerine gelen pitbullun sahibi köpeğini alarak tekrar aracına bindirdi. Olay yerinde bulunan vatandaşlar köpeğin sahibine tepki gösterdi. Köpeğin sahibi işlem yapılmak üzere Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/428926/zonguldakta-pitbull-dehseti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.