Ateş Kuşları bu akşam 52. bölümüyle ekrana gelecek!

Seyircisine veda etmeye hazırlanan, ATV'nin sevilen dizisi bu akşam 52. bölümüyle ekrana gelecek. Seyircisini yine ekrana kilitleyecek olan dizide heyecan dolu gelişmeler yaşanacak.
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2024, Cuma - 17:41
Ateş Kuşları bu akşam 52. bölümüyle ekrana gelecek!

ATV'de iki sezondur cuma akşamları ekrana gelen, sürükleyici ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken   Ateş Kuşları dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Barbar’ın dünyası, Çino’nun ağabeyi olduğunu öğrenmesiyle başına yıkılacak…Barbar’ın eve dönmesi, Gülayşe ile aralarındaki buzların erimesi ve tedaviyle çocuk sahibi olabilme ihtimallerinin doğması genç çiftin tekrar yüzünü güldürecek. Tedavinin parasını çıkarabilmek için yeni bir arayışa giren Ateş Kuşları, dükkânın satışlarını artırmak maksadıyla kendilerini yeni bir maceranın içinde bulacak. Çino’yla kaçıp Ali’yi yıkık bir halde ardında bırakan Sultan, Barbar ve gizli görevi için büyük bir tehlike arz edecek. Zıpkın ve Sabit’in şakasıyla günlerini ölüm korkusuyla geçirecek olan Kara; geçmişine, gerçek ailesine dair nasıl bir temas yaşayacak?

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi 
İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem,  kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen oturuyor. 

Sevilen dizi bu akşam saat 20.00'da ATV'de 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135558/ates-kuslari-bu-aksam-52-bolumuyle-ekrana-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.