Taksim Metrosu’nda organize yankesicilik kamerada

Taksim Metrosu’nda yürüyen merdivenlerden organize şekilde hareket eden yankesiciler bir vatandaşın arka cebindeki 2 bin 500 lira para çaldı. Cep telefonunu düşürüp yerden alıyormuş gibi yapan yankesici ve ortağı kameralara yansırken, kaşla göz arasında parayı çalan şahıslar kayıplara karıştı.
IHA-20201210AW186867
|
10 Aralık 2020, Perşembe - 09:35
Taksim Metrosu’nda organize yankesicilik kamerada

Olay, Beyoğlu Taksim Metrosu’nda 12 Ekim Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında
meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mağazasına alışveriş yapmak için İstanbul'a gelen bir vatandaş, işlerini bitirdikten sonra bindiği metroda Taksim istasyonunda indi. Yürüyen merdivenlerden yukarı çıkan vatandaş bu sırada yankesici bir grubun tuzağına düştü.

Önündeki kişinin düşürdüğü telefonu alması için bekleyen vatandaş arkasındaki şüpheli şahsın cebindeki  2 bin 500 lirayı almasını fark etmedi.

O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Bir süre sonra parasının çalındığını fark eden vatandaş durumu metro yetkililerine bildirdi.

Güvenlik kamerası görüntülerinden parasının çalındığını fark eden vatandaş emniyete gidererek şahısların yakalanması için şikayetçi oldu. Görüntüleri incelemeye alan polis, eşkallerini belirledikleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/431864/taksim-metrosunda-organize-yankesicilik-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.