Şehit polis memuru Metin Gülmez son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Metin Gülmez son yolculuğuna uğurlandı.
Büşra Bayrak
|
10 Aralık 2020, Perşembe - 14:16
Şehit polis memuru Metin Gülmez son yolculuğuna uğurlandı

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Metin Gülmez, 12 gün önce görevi esnasında meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınan Gülmez, dündoktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

 Şehit Gülmez için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, şehidin ailesinin yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz katıldı.

Eşi kucağındaki kızıyla cenazeyi gözyaşlarıyla uğurladı

Şehidin eşi Tuğba Gülmez, 2 yaşındaki kızı Esila Ceylin ile birlikte törende yer aldı. Kucağındaki kızına sarılarak gözyaşı döken şehit eşini, yakınları ve polisler teskin etmeye çalıştı. Tuğba Gülmez, törenin ardından görev arkadaşlarının omuzlarında taşınan Türk bayrağına sarılı eşinin tabutunu polislerle birlikte selam durarak uğurladı. Küçük Esila Ceylin de babasının tabutunun arkasından el salladı.

Şehit Gülmez için ikinci tören Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlendi.

Buradaki törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile emniyet ve askeri personel katıldı.

Şehit polis memuru Gülmez'in cenazesi, kılınan namazın ardından Karşıyaka Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/432328/sehit-polis-memuru-metin-gulmez-son-yolculuguna-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.