Sincan’da kıraathaneler ve bebek kütüphanesine internetten randevu

Sincan’ın “Millet Kıraathaneleri” ve “Bebek Kütüphanesi”ndeki randevu sistemi de internet ortamına taşındı. Artık vatandaşlar www.sincan.bel.tr adresinden randevu alarak kıraathanelere ve Bebek Kütüphanesindeki etkinliklere katılabilecek.
Zeliha Demirci
|
11 Aralık 2020, Cuma - 18:32
Sincan’da kıraathaneler ve bebek kütüphanesine internetten randevu

Sincan Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı ve etkin şekilde faydalanmasını sağlayan “Akıllı Projeler”i bir bir hayata geçiriyor. Son olarak Sincan’ın “Millet Kıraathaneleri” ve “Bebek Kütüphanesi”ndeki randevu sistemi de internet ortamına taşındı. Vatandaşlar www.sincan.bel.tr adresinden randevu alarak kıraathanelere ve Bebek Kütüphanesindeki etkinliklere katılabilir.

Kovid-19 ile mücadele kapsamında belediye hizmetleri internet ortamına taşınmış, "E-Eksper", "E-İskan", "E-Rayiç" ve "E-Beyan" gibi uygulamalar ww.sincan.bel.tr internet adresinden “E-Belediye Hizmetleri” adı altında kullanıma sunulmuştu.Bunların yanında Millet Kıraathaneleri ve Bebek Kütüphanesine girişlerde uygulanan randevu sistemi telefonun yanında artık internet ortamından da sağlanıyor.

Randevular internetten veriliyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sabah 10.00 akşam 22.00 saatleri arasında hizmet veren Yavuz Sultan Selim, Evliya Çelebi, Abdurrahim Karakoç, Sincan Halk Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi ile Bebek Kütüphanesi randevu usulü ile hizmetlerine devam ediyor.

Yeni sistemle hızlı bir şekilde daha çok kişi randevu alabiliyor. İnternet üzerinden randevu sayesinde bilgiler randevu almak isteyenlerin telefonlarına otomatik olarak gönderiliyor.

Vatandaşlar da internetten randevu hizmetinden son derece memnun.

http://www.ankaramasasi.com/haber/436790/sincanda-kiraathaneler-ve-bebek-kutuphanesine-internetten-randevu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.