Maradona’nın ölümüyle ilgili iddialara yenisi eklendi

Futbolcu Diego Maradona’nın evde bakımını yapan hemşire Dahiana Gisela Madrid'in avukatı Rodolfo Baque yaptığı açıklamada, "Maradona ölümünden bir hafta önce düştü ve başını vurdu. Hiçbir yere götürülmedi." ifadelerini kullandı.
Zeliha Demirci
|
17 Aralık 2020, Perşembe - 12:36
Maradona’nın ölümüyle ilgili iddialara yenisi eklendi

Diego Maradona'nın ölümüyle ilgili iddialar devam ediyor. Efsane futbolcunun evinde bakımını yapan hemşire Dahiana Gisela Madrid'in avukatı Rodolfo Baque, Arjantin TV'ye yaptığı açıklamada Maradona'nın ölümünden önce yaşandığını iddia ettiği bir olayı öne sürdü.

Baque, "Maradona ölümünden bir hafta önce düştü ve başını vurdu. Tarama veya röntgen için hastaneye bile kaldırılmadı. Hiçbir yere götürülmedi" dedi. Avukat Baque, "Ölümünden önceki günlerde kalp atışının hızlandığı şeklinde defalarca ambulans çağırıldı ancak hiçbir şey yapılmadı" diye konuştu.

Öte yandan Maradona'nın ölümüyle ilgili araştırmalarını sürdüren polisler, efsane futbolcunun muhasebecisi olan Andrea Trimarchi'nin kardeşi Maximiliano Trimarchi'nin evini bastı. Polisler araştırma yapmak ve delil toplamak için Maximiliano'nun telefonuna da el koydu.

Arjantin medyasına konuşan davaya yakın kaynaklar, Maximiliano Trimarchi'nin Maradona'nın hayatını kaybettiği kiralık evde bulunduğunu ancak bu durumu polisten gizlediğini öne sürdü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/455585/maradonanin-olumuyle-ilgili-iddialara-yenisi-eklendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.