Kumar baskınından sürünerek kaçmaya çalıştı

Bursa'da bir derneğe yönelik kumar operasyonu sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Polis tavan arasında ve derneğin bodrumunda el feneri ile tek tek kumarbaz aradı. Yüzüne ışık tutulunca ortaya çıkan bir şahıs arkadaşından borç para almaya geldiğini söyledi.
IHA-20201218AW193681
|
18 Aralık 2020, Cuma - 13:24
Kumar baskınından sürünerek kaçmaya çalıştı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Odunluk Mahallesi Sanayi Caddesi’nde bulunan bir dernekte, kumar oynatıldığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen ekipler, derneğin bulunduğu adrese gitti.

Toplam 44 bin 100 TL ceza

Apartmanın çatı katında ve koridorda bazı kişinin olduğunu gören ekipler derneğin bulunduğu dairenin zilini çaldı. Ancak kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine gerekli yasal izinleri alan polis ekipleri, kapıyı çilindir yardımı ile açtı. Dernekte yapılan aramada, çok sayıda iskambil kağıdı ve kumar pulları bulundu. 14 kişiye, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150’şer liradan toplam 44 bin 100 TL ceza uygulandı. Dernek yöneticileri hakkında ise ’kumar oynanması için yer temin ettikleri’ suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. 

Alkol öldürür kumar süründürür(!)

Bazı kişilerin çatı katından tavan arasına girip sürünerek kaçmaya çalıştıkları belirlendi. Polis tavan arasında ve derneğin bodrumunda el feneri ile tek tek kumarbaz aradı. Yüzüne ışık tutulunca ortaya çıkan bir şahıs arkadaşından borç para almaya geldiğini söyleyerek kendini savundu. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/457337/kumar-baskinindan-surunerek-kacmaya-calisti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.