Mahir Ünal'dan Özgür Özel'e tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da "Diktatör bozuntusu" diyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Sinek küçüktür ama mide bulandırır atasözümüzün tam karşılığı olan kişi, çirkin ve alçak tavrın mide bulandırıyor." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
18 Aralık 2020, Cuma - 15:07
Mahir Ünal'dan Özgür Özel'e tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Diktatör bozuntusu" diyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösterdi.

"Çirkin ve alçak tavrın mide bulandırıyor"  

Ünal sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Sinek küçüktür ama mide bulandırır atasözümüzün tam karşılığı olan kişi, çirkin ve alçak tavrın mide bulandırıyor. Hakaret ettiğin ve çirkinliğini kustuğun Lider, beslendiğiniz darbeci vesayetçi yapıları devirdi, birlikte hareket ettiğiniz küresel egemenlere meydan okudu. Peki siz?" dedi.

"İçinizdeki taciz, tecavüz ve şiddet olayları ile ilgilenin"

CHP'deki taciz iddialarını hatırlatan Ünal, "hadsiz Özgür Özel" hashtagini kullanarak şu şekilde devam etti: 
18 yıldır çıktınız yenildiniz, çıktınız yenildiniz, çirkefleştiniz. Yine yenileceksiniz! Git pisliğini kusmak için başka bir duvar bul. Bu tür provokasyonlar yerine içinizdeki taciz, tecavüz ve şiddet olayları ile ilgilenin. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/457691/mahir-unaldan-ozgur-ozele-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.