Bakan Koca'dan mutasyon açıklaması! 4 ülkeden Türkiye'ye uçuşlar geçici olarak durduruldu

Bakan Koca: " İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır."
Büşra Bayrak
|
20 Aralık 2020, Pazar - 23:20
Bakan Koca'dan mutasyon açıklaması! 4 ülkeden Türkiye'ye uçuşlar geçici olarak durduruldu
 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün mutasyona uğramısıyla İngiltere'de bulaş hızının artış göstermesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.



Uçuşlarda geçici durdurma kararı

Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere'de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır." ifadelerini kullandı.


"Tedbirler tam koordinasyonla yürütülmektedir "

Yolda olan yolcular için alınacak tedbirler hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan Koca, "İngiltere kaynaklı mutasyon riski üzerine alınan tedbirler kapsamında halen yolda olan uçuşlar için tüm yolculara test yapılacak ve karantina kuralları uygulanacaktır. Tedbirler tam koordinasyonla yürütülmektedir. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/461097/bakan-kocadan-mutasyon-aciklamasi-4-ulkeden-turkiyeye-ucuslar-gecici-olarak-durduruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.