Adana'da uyuşturucu operasyonu

Adana’nın Seyhan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polisten kaçan 4 kişi yaşanan kovalamaca ardından yakalandı. Şüpheli şahıslara kelepçe ardından maske takıldı.
IHA-20201221AW195418
|
21 Aralık 2020, Pazartesi - 09:59
Adana'da uyuşturucu operasyonu

Edinilen bilgiye göre, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Denizli Mahallesi’nde 4 zanlının uyuşturucu taşıdığı bilgisi üzerine harekete geçti. Bölgeye gelen ekipler şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada ekipleri gören 4 şahıs kaçmaya başladı. Yakalanacaklarını anlayınca polise silah doğrultan şahıslar ekiplerin havaya ateş açması sonucu damdan atlayıp kaçmaya devam etti. Şüphelilerden  Hünkar A. (20), Kutbettin B. (20), Çağlayan G. (20) bir evin avlusunda  Mustafa Ç. (38) isimli zanlı ise bir evin damında yakalandı.

Şüphelileri gözaltına alan ekipler çevrede yaptıkları aramada  2 pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirdi. Aramalarda hurda bir kamyonetin far kısmında ise poşet içinde 587 gram esrar bulundu.

Polisten asker kaçağı oldukları için kaçtıklarını söyleyen zanlılar uyuşturucu maddeden haberlerinin olmadıklarını söyledi. Pompalı tüfeklerin ise kendilerine ait olduğunu kabul eden şüpheliler  “Adana Demirspor taraftarıyız maç olduğu zaman tüfekle ateş ediyoruz” diyerek kendilerini savundu.

Damda yakalanan Mustafa Ç. ise 3 kişinin kendisini çay içmeye çağırdığını belirterek, “Bir çay içemeye geldik başımıza gelenlere bak” diyerek tepki gösterdi.

Zanlılar daha sonra polis araçlarına bindirilerek sorgulanmak üzere Denizli Polis Merkezine götürüldü.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/461340/adanada-uyusturucu-operasyonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.