Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bahattin Şimşek'in maçı Başakşehir'den alıp Fenerbahçe'ye verdiğini söyledi.
Ankara Masası
|
23 Aralık 2020, Çarşamba - 22:22
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kurallar gereği yaralayıcı bir hareket"

Fenerbahçeli Luiz Gustavo'nun kırmızı kart görmesi gerektiğini ifade eden Dilmen "Gustavo'nun pozisyonu kırmızı kart. Kurallar gereği yaralayıcı bir hareket. VAR'da Cüneyt Çakır doğru bir niyetle çağırdı. Niyet okuyamam ama Gustavo Noel'e gitmesin, ikinci sarı kart için baya uğraştı. Hakem Gustavo'nun kırmızı kartını vermedi, Fenerbahçe'nin 2. golünde autu korner verdi, Skrtel faul yapmışken Rafael'e kart verdi ve kırmızı kartla attı. Skora etki eden 3 karar" dedi.

Ünlü yorumcu, hakemin verdiği kararlarla maçı Başakşehir'den alıp Fenerbahçe'ye verdiğini dile getirdi.

"Maçı izlemediysem mutlu olurum" 

Fenerbahçeli futbolcuların mücadelesine saygısızlık yapmak istemediğini belirten Rıdvan Dilmen "Fenerbahçe'nin performansını da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'de çocukların ikinci yarıdaki mücadelesine saygısızlık yapamam ve kaldı ki Fenerbahçeli olarak skora mutlu olurum. Eğer seyahatteysem, maçı izlemediysem mutlu olurum. Ben buruk mutluyum" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/466859/ridvan-dilmenden-fenerbahcelileri-kizdiracak-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.