Ankara'nın en başarılı ilçe belediye başkanı Murat Köse

ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı "2020'nin en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları" anketinde Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 5. sırada yer aldı. Köse, ilk 10'da bulunan Ankara'daki tek belediye başkanı oldu.
Büşra Bayrak
|
30 Aralık 2020, Çarşamba - 10:47
Ankara'nın en başarılı ilçe belediye başkanı Murat Köse
Siyasi gündem araştırmaları yapan ORC, 2020'nin en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanlarına yönelik anket sonucunu açıkladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in yüzde 63.7 oy ile liste başı olduğu ankette Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 62.9, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yüzde 62.6, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise yüzde 61.4 oy ile sıralamada kendine yer buldu.

İlk 10'un kamuoyu ile paylaşıldığı ankette sıralamaya Ankara'dan giren tek belediye başkanı ise Mamak Belediye Başkanı Murat Köse. Ankete katılanların yüzde 61,1'i tercihlerini Köse'den yana kullandı. 



Köse'yi sırasıyla Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi izledi.

Sonuçları sosyal medya hesabından paylaşan Köse, "ORC'nin yaptığı araştırmaya göre 2020 Yılının EN BAŞARILI  Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları sıralamasında,
Ankara’da 1. Sırada, Türkiye'de 5. Sırada çıkmışız.Biz Samimiyetle Çalışıyoruz.
Takdir #GüzelMamak'lıların.Rabbim mahcup etmesin. #MilletimizinHizmetindeyiz" ifadelerini kullandı.




http://www.ankaramasasi.com/haber/479041/ankaranin-en-basarili-ilce-belediye-baskani-murat-kose
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.