Kırıkkale’de esrarengiz ev: Eşyalar kendiliğinden tutuşuyor

Kırıkkale’de tek katlı bir ahşap evde eşyaların kendiliğinden tutuştuğu öne sürüldü. Jandarma iddialarla ilgili soruşturma başlattı.
IHA-20210105AW207521
|
05 Ocak 2021, Salı - 00:33
Kırıkkale’de esrarengiz ev: Eşyalar kendiliğinden tutuşuyor

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesindeki tek katlı evde iddiaya göre eşyalar kendiliğinden tutuşuyor. Son bir hafta içerisinde odalarda nedeni belli olmayan ufak çaplı 9 kez yangın çıktığı belirtildi. Duvarda asılı 15 Temmuz şehidi Hakan Yorulmaz’ın yangından etkilenmeyen fotoğrafı ise dikkat çekti. Kılınçkaya ailesi, yangınların nedenini bulmak için jandarmadan destek istedi. Eve gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri bir süre inceleme yaptı. Yangının sebebi yapılan araştırma sonrası netleşecek.

"Doğaüstü bir olay"

Yaşananları anlatan Remzi Kılınçkaya, "Bu olay ilk çıktığında elektrikçileri çağırdık. Bunun kesinlikle elektrikten kaynaklı bir şey olmadığını söylediler. Elektrikle alakalı bir durumun olmadığını söylediler. Yani bu doğaüstü bir olay. Benim ricam Türkiye’de böyle bir şey başına gelen varsa bizlere yardımcı olsunlar. Ne yaptılar nasıl ettiler? Bugün yanan yer işte burası. 9 defa yandı. Yani her oda yandı. Dün bu salonda çıkan yangını hanım gördü." dedi.

"Neden olduğuna nasıl olduğuna biz bir mana veremedik"

Ablasının evinin yandığına kendisinin de şahit olduğunu anlatan İsmail Yorulmaz, "Olay yeri inceler gibi biz de baktık. Neden olduğunu nasıl olduğunu biz bir mana veremedik. İnsanlar tarafından belirli bir düşman tarafından elektrik kaçağından dolayı bir yangın değil bu. Kesinlikle değil. Dün geldim yine bir yangın daha çıktı. Geldik akşamüzeri kendim de şahit oldum. Bir yangın daha çıktı. Çatıdan duman çıkıyordu. İçeri girdik bu sefer banyo havluları yandı. Kendi gözümle gördüm. Dışarı çıkardılar" ifadesini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/493842/kirikkalede-esrarengiz-ev-esyalar-kendiliginden-tutusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.