Dinlenme tesisine dalan cip dehşet saçtı: 1 ölü, 8 yaralı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu’nda dinlenme tesisine dalan cip park halindeki araçlara ve yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 8 kişi yaralandı.
IHA-20210108AW210187
|
08 Ocak 2021, Cuma - 09:08
Dinlenme tesisine dalan cip dehşet saçtı: 1 ölü, 8 yaralı

Kaza, Kocaeli’nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu Şekerpınar Gişeleri mevkiinde bulunan dinlenme tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan Naci A. idaresindeki 65 NV 246 plakalı cip, yoldan çıkarak dinlenme tesisine daldı. Araç yayalara ve park halindeki araçlara çarptı.
Naci A. daha sonra aracından inerek elindeki bıçakla kendisine zarar vermeye çalıştı. Kazada Naci A., eşi Semra Kahramanoğlu A. ile yayalar ve cipin çarptığı otomobillerde bulunan toplam 8 kişi yaralandı.

Otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Cipin çarptığı 34 DEE 916 plakalı otomobilin sürücüsü Afganistan uyruklu Khalı Amanullah’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/502739/dinlenme-tesisine-dalan-cip-dehset-sacti-1-olu-8-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.