AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları sokak hayvanlarını unutmadı

Ankara Masası
|
16 Nisan 2020, Perşembe - 11:42
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları sokak hayvanlarını unutmadı

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, Koronavirüsün etkili olduğu ve halkın büyük kısmının evde zamanda geçirdiği bugünler de, sokak hayvanlarını unutmadı.

İçişleri Bakanlığının sokak hayvanlarına ilişkin yayınladığı genelgeye AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları duyarlılık gösterdi. Mamak Şehit Mekan Demokrasi Parkı'na sokak hayvanları için yem ve su bırakan İl Gençlik Kolları Üyelerine, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Sarıgöl de eşlik etti.

CAN DOSTLARIMIZA KARŞI KENDİMİZİ SORUMLU HİSSEDİYORUZ

Örnek davranışlarından dolayı gençleri tebrik ettiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Sarıgöl, vatandaşlara seslenerek kaplar boşaldıkça sokak hayvanlarına destek olmaları çağrısında bulundu. Sarıgöl, “Korona virüs salgınından dolayı sokaklar boş ve can dostlarımıza karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz. Sokaktaki dostlarımızı unutmayarak böylesine duyarlı bir çalışma başlatan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’nin başlattığı Gülümseyen Sokaklar Projesi ile Mamak içerisinde pek çok noktaya yerleştirdiğimiz kaplardaki su ve mamaları daima tazeliyoruz” dedi.

Kırsal alandaki pek çok noktada düzenli besleme yaptıklarını ve sokak hayvanlarına sahip çıktıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sarıgöl, “Can dostlarımızı sadece mama ve su ile değil sevgiyle de besliyoruz” dedi. Sarıgöl, Ankaralıları sokak hayvanlarına destek olma ve onları yalnız bırakmamaya davet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5233/ak-parti-ankara-il-genclik-kollari-sokak-hayvanlarini-unutmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.