“Gerekirse birçok çalışmanın ödeneğini buraya aktararak devam ederiz”

Ankara Masası
|
16 Nisan 2020, Perşembe - 13:19
“Gerekirse birçok çalışmanın ödeneğini buraya aktararak devam ederiz”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Koronavirüs salgını ile ilgili ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Başkan Ercan, Koronavirüs salgını ile mücadelenin hız kesmeden devam ettiğini belirtirken, Türkiye’nin bu süreci başarı ile yönettiğine dikkat çekti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Koronavirüs salgınıyla ilgili olarak Türkiye’nin süreç yönetimini değerlendirdi. Ülkenin pandemiyle mücadele konusunda her türlü imkanı seferber ettiğini vurgulayan Ercan, kimsenin aç ve açıkta kimsenin kalmasını istemediklerini, gerekirse belediyenin yürüttüğü birçok çalışmanın ödeneğini Covid-19’la mücadele çalışmalarına aktararak yollarına devam edeceklerini kaydetti.

YARDIMLARIMIZI KAT BE KAT ARTIRIYORUZ

Sincan Belediyesi tarafından yapılan yardımlara değinen Ercan, “Gıda yardımı ve çeşitli maddi yardımlar bizim için çok önemli. Her yıl yaptığımız gibi bu süreçte kat be kat arttırarak devam ediyoruz. Aç ve açıkta kimsenin kalmasını istemiyoruz, gerekirse belediyenin yürüttüğü birçok çalışmanın ödeneğini buraya aktararak yolumuza devam ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

Sokağa çıkma yasağı söz konusu olduğu günlerde ihtiyacı olan her vatandaşlara hizmetleri ulaştıracaklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı “bu konuda kaygıya gerek yok” dedi.


Sincan Belediyesinin kültürel faaliyetlerinin dijital ortama aktarıldığını hatırlatan Başkan Ercan, 23 Nisan’la ilgili bir sürprizden de bahsetti. Başkentlileri uzmanların belirttiği kurallara uymaya davet eden Ercan, “Kişisel hijyen konusunda hassas olalım, maskesiz dolaşmamaya gayret edelim. Gerekmedikçe asla dışarıya çıkmayalım. Unutmayalım, koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5255/gerekirse-bircok-calismanin-odenegini-buraya-aktararak-devam-ederiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.