Ebru Şallı: Nedir bu düşmanlık?

Nisan ayında lenf kanseri tedavisi gören, 10 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, tatil fotoğraflarına gelen kötü yoruma ateş püskürdü.
Zeliha Demirci
|
06 Ağustos 2020, Perşembe - 11:20
Ebru Şallı: Nedir bu düşmanlık?

Ebru Şallı oğlunun vefatından sonra dünya ile bağını koparmış ve kendini eve kapatmıştı. Toparlanıp normale dönmeye çalışan Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Bodrum’a tatile gitti.

Bir Instagram sayfası, Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı tatil fotoğraflarını kullanarak acımasız bir eleştiride bulundu. “2 ayda yasın bitti mi? Merak etme kimse seni unutmazdı.”  diyen sayfa kullanıcısına, Şallı’dan cevap gecikmedi.

Instagram hikaye bölümünden bir yazı paylaşan Ebru Şallı adete ateş püskürdü.

Ebru Şallı’nın paylaşımındaki yazı şu şekilde:

”Ne zavallı ve nefret içinde bir yazı. İçinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yüzüne böyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin? Ayrıca benim melek çocuğumu ve beni konuşma, yazma hakkın da yok. Senin de evladın var. Yarın ne olacağı belli olmaz Allah'tan korkun olsun birazcık.İki reyting alıp ölen evladımla benle rant sağlamaya çalışmak ayıp desem o da az olur. Çok günah! Nedir bu düşmanlık? Ben her gün daha iyi olacağım. Çocuğumun istediğini yerine getireceğim. Senin değil! Allah'tan taş yüreğine sevgi, ve merhamet ve şifa diliyorum"

http://www.ankaramasasi.com/haber/53774/ebru-salli-nedir-bu-dusmanlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.