“Ebru Şallı yaptıklarını çocuğuna bağlamasın”

Ebru Şallı ile evli Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin, geçtiğimiz nisan ayında oğlu Pars’ı kaybeden ünlü manken hakkında sert eleştirilerde bulundu.
Zeliha Demirci
|
29 Ağustos 2020, Cumartesi - 09:49
“Ebru Şallı yaptıklarını çocuğuna bağlamasın”

Nisan ayında, 9 yaşındaki oğlu Pars’ı lenfoma hastalığından kaybeden Ebru Şallı’nın eşiyle gittiği tatilden paylaştığı fotoğraflar tepki toplamıştı.

Gelen eleştirilere, “Çocuğum mutlu olmamı isterdi, vasiyetini yerine getiriyorum.” diyerek yanıt yapan Şallı’ya bir eleştiri de Gonca Derin’den geldi.

Bir magazin programına telefonla bağlanan Derin, “8-9 yaşındaki bir çocuğun ölüm kavramı bizimki gibi değildir. O yaştaki bir çocuk ‘Anne ben gittikten sonra sen şunu yap, bunu yap’ diye vasiyette bulunamaz. İstediğini yapsın, mayo giysin, eğlensin, kimsenin karışmaya hakkı yok. Ama bunu çocuğa bağlamasın.” ifadelerinde bulundu.

"Herkes bana destek olsun istiyorum"

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda görüntülenen Ebru Şallı, “Ben ayakta durmak zorundayım. Kocaman bir çocuğum var, o benim gözümün içine bakıyor. Herkes bana destek olsun istiyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Bu çok kötü bir şey bunu sadece yaşayan bilir.” demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/117626/ebru-salli-yaptiklarini-cocuguna-baglamasin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.