Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce ve Meral Akşener açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eski bir siyasetçi olarak Muharrem İnce'nin parti kurması doğal haktır. Bahçeli'nin Akşener'e daveti de yadırgadığım bir davet değildir." dedi.
Ankara Masası
|
07 Ağustos 2020, Cuma - 14:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce ve Meral Akşener açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı. Namaz sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen Muharrem İnce ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik "evine dön" çağrısı soruldu. 

"İNCE'NİN EN DOĞAL HAKKI"

Erdoğan, Muharrem İnce hakkındaki soruya "Bizim içimizden birileri de gitti ayrıldı, partilerini kurdular. Bu parti kuruluşları nereye varır bilemem. Şu an sayın Muharrem beyle ilgili olarak onun da hakkıdır, eski bir siyasetçidir. O da onun doğal hakkıdır." cevabını verdi. 

"DAVETİ YADIRGAMADIM"

"Sayın Bahçeli'nin daveti ise benim yadırgadığım bir davet değildir." diyen Erdoğan, "O da olabilecek en makul çizgide davettir. Temenni ederim ki birlik beraberliğin tesisine yönelik inşallah bir adım olabilir. Çünkü dağınıklıkta bir şey yok. Hele hele HDP'yle terör örgütleriyle el ele olmak, milli ve yerli olarak düşündüğümüz İYİ Parti'ye hiç uygun da düşmeyebilir.Böyle bir sıkıntının olduğu hasebiyle zaten böyle bir davet gerçekleşmiştir diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/56550/cumhurbaskani-erdogandan-muharrem-ince-ve-meral-aksener-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.